Jogging Hoetsel (3/8)

Vandaag afgezakt naar de jogging te Hoetsel, er is keuze tussen 5k, 10k of 15k. Het is toch nog redelijk warm vandaag, niet mijn weer om snel te lopen dus ik kies voor de langste afstand met als doel er dan een duurtraining van te maken.

Voor de start laat ik het plan van een duurtraining varen, want ik laat me toch verleiden om de Evergemse tandem (Adelin De Groote & Gerald Monteyne) te volgen. We starten van in het midden van het pak, maar al snel beginnen we andere lopers op te rapen. Sommige stukken is het hard wind tegen maar we lossen elkaar goed af en blijven vlotjes lopers bijhalen. Op het einde van de eerste ronde slaagt er een loper in (die de wedstrijd over 2 ronden loopt) om te blijven hangen en met ons vieren gaan we verder.

net voor het einde van de eerste ronde (foto: Gaby De Vos)

net voor het einde van de eerste ronde (foto: Gaby De Vos)

Tijdens de 2e ronde gaat het voor Adelin iets te hard en aangezien hij zich niet wil forceren tijdens z’n opbouw laat hij ons gaan. Met ons groepje van drie lopen we dus maar verder… Een 2-tal kilometer verderop gaat het ook te snel voor de loper die de wedstrijd over 2 ronden loopt en samen met Gerald loop ik verder.

op pad samen met Gerald

op pad samen met Gerald (foto: Jessie)

We zijn aan elkaar gewaagd vandaag, we werken goed samen en het doet deugd om af en toe eens een stukje uit de wind te kunnen zitten. Samen bereiken we de finish en we beëindigen de 15.64 kilometer in 1:10:30 (13.3k/u)

9 Responses to “Jogging Hoetsel (3/8)”

 1. Destoop Peter says:

  Sterk bezig Peter

 2. Adelin De Groote says:

  Ik zag dat het goed was! Proficiat

 3. Gerald Monteyne says:

  mooi verslag Peter en nog eens bedankt voor de morele steun onderweg, want ‘t was toch nog redelijk warm ;)

 4. Veerle Hofman says:

  mooie training . toch wel wat beter dan gewoon training. knap

 5. Gilberte Scheldewaert says:

  Waw toch wel een knappe training hoor !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.