Sportraad Jogging Lovendegem (06/08)

Zoals vaak op locale joggings is er keuze tussen een aantal afstanden. Ik wil niet al te diep gaan vandaag en ik begin mezelf zoal een beetje te kennen als ik een nummer opgespeld heb dan ben ik moeilijk te houden dus kies ik voor de minor of evils: de kortste afstand (4.25k) en achteraan starten zodanig dat ik me toch in de start wat kalm houd op die manier…

Eenmaal de start gegeven is is het langzaam op gang komen. Vrij snel worden we een stuk onverharde weg opgestuurd waar het echt drummen is om voorbij te geraken. Na een 500-tal meter kom ik tot bij oa Katrien, Nico, ea…

De lopers laten hier de middenstrook van de onverharde weg vrij omdat deze hoog begroeid staat met gras. Het is ‘t moment om voorbij te gaan denk ik en schiet een versnelling hoger, maar het is toch best wel lastig lopen door dat hoge gras… :)

Na een 2-tal kilometer kan ik even recupereren op den tarmac, alvorens aan de volgende onverharde strook te beginnen. Deze onverharde strook loopt toch een stuk vlotter (ook al omdat ik hier de beter beloopbare stukken kan kiezen) en zonder noemenswaardige problemen kom ik tot aan de eindstreep.

Toch wel tegen mijn limiet gelopen vandaag de laatste kilometers en blij dat ik aan die streep ben.

Ik beëindig de 4.18k in 17:49 (14.1k/u) en wordt daarmee 13e op 74 deelnemers.

8 Responses to “Sportraad Jogging Lovendegem (06/08)”

 1. Katrien says:

  twas weer leuk je eens te zien lopen zeg veeeeel succes morgen

 2. Gerald says:

  mooie prestatie tegen een leuk tempo ;-)

 3. Stofke says:

  Sterk gelopen maat en succes morgen…

 4. Patricia says:

  Veel succes in Luik!

 5. luc says:

  Knap van je traag starten en toch een mooie tijd.

 6. Indrukwekkend Peter. Ik vraag me af of je qua aantal wedstrijden in 2010 Herman al niet naar de kroon steekt? Wel tof dat Oost – Vlaanderen zoveel wedstrijden heeft in die regio.

 7. Herman is hors categorie, hij is nog een stukje zotter dan ik qua aantal wedstrijden, hij zit nu aan 67 en ik aan 49. Het moet wel gezegd dat Herman iets verstandiger omspringt met zijn krachten tijdens de wedstrijden, soms loopt ie al eens een wedstrijd op rustig trainingstempo, ik durf soms al eens rustig vertrekken, maar meestal komt het er op neer dat ik toch voluit ga na een x-aantal meter :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.