Pannekoekenloop Zulte (21/06)

Vandaag naar de pannekoekenloop in Zulte georganiseerd door facebook-vriend Dirk Van Thuyne. Slechts 3€ inschrijvingsgeld en na een paar rondjes lopen word je beloond met 8 pannekoeken, daarvoor kunt ge nie sukkelen e…

Vincent heeft nog geen lange duurloop gedaan deze week en zegt dat ie vandaag 20 kilometer gaat lopen, goh zeg ik, ik zou ook wel meelopen dan (heb ook nog geen lange duurloop gedaan deze week maar… ben wel niet echt fris: eergisteren slechts 2 uur geslapen, vannacht nog een extra 7 uur slaap er aan geplakt. … heb ook serieus stramme kuiten van gisteren 7km in Marche-en-Famenne op en neer te lopen (en twas daar serieus op en neer amai)).

samen met Vincent kilometers vreten

samen met Vincent kilometers vreten

Maar bon aangezien Vincent en mezelf iets meer kilometers van plan zijn om te doen dan de anderen vertrekken we dan maar als eersten, nog eerst efkes de weg gevraagd aan de organisatie: die mens doet een hele uitleg van rechts na zoveel meters links, dan weer rechts, enz… amai zo nen uitleg, ik zeg… dus eerst naar rechts? ja zegt ie, cava de rest zullen we wel vinden denk ik… we zijn nog maar goed naar rechts gedraaid of we komen daar al een hekken tegen dat ons terug naar rechts stuurt, hmmm na 200 meter gelopen te hebben komen we voorbij aan de streep, oeps, blokske rond gelopen, tzal eerst naar links geweest zijn zeker?

De volgende rondjes volgen we wel de juiste route en proberen onze snelheid rond de 10km/u te houden wat ons aardig lukt. Af en toe sluiten we aan bij een ander groepje bloggers waar we gezellig bijpraten, heel ontspannen loopje, zalig. Uiteindelijk leggen we 20.87 kilometer in een tijd van 2 uur 7 minuten en 8 seconden (9.8 km/u).

er is weer een grote groep bloggers en facebookers vertegenwoordigd!

er is weer een grote groep bloggers en facebookers vertegenwoordigd!

Fittest

Op het moment dat we naar huis gaan passeren we nog voorbij een camionette waar je een fittest kan afleggen, we staan even te dralen en de mens van dat spel roept ons binnen. Goh waarom niet, we maken er dan maar ne hele zotte dag van, nog ne fittest doen ook e, pfft… Er zijn maar 2 fietsen meer vrij, maar Chris offert zich op om toe te kijken hoe Vincent en ik me in het zweet rijden op die fietskes. Na 5 minuten is het zweet al van me aan t druipen terwijl Vincent er nog zo fris als een hoen uitziet, amai. Zoals verwacht is de conditie van Vincent dan ook een heel stuk beter dan de mijne, maar ben toch wel best tevreden met m’n score van 5 op 7 die ik haal, surtout na zo’n inspannend weekend.

Morgen rustdag! :)

11 Responses to “Pannekoekenloop Zulte (21/06)”

 1. herman says:

  ‘t Was opnieuw een fantastisch leuke namiddag.

 2. Chris says:

  terwijl we dat hier lezen lachen we ons weer een kriek ! ;-)
  En Vincent wordt thuis natuurlijk ook wel goe gesoigneerd he, geen wonder dat ie in picobello conditie is (behalve zijn linkerarm dan ;-))

 3. cremke says:

  En ik heb zo’n goesting naar pannekoeken. Maar heb deze nm oppervlaktes, inhouden en manteloppervlaktes helpen berekenen. En nadien nog vergelijkingen opstellen en oplossen. Een zoon in het eerste hè. Maar met mijn heup kon ik er toch nie bij zijn.

 4. natalie says:

  Je hebt duidelijk genoten van je dagje in Zulte…was dan ook gezellig hé.

 5. Tiny says:

  Zo her en der al gelezen dat het supergezellig was.

 6. Olivier says:

  Wel volgende keer doe ik ook mee aan zo iets! Ik heb gewoon mega veel zin in pannekoeken!

 7. anita says:

  Zo in groep lopen kan heel gezellig zijn en dan gaat de tijd nog veel sneller ook en je hebt er nog van genoten ook.

 8. Wendy says:

  mmmm pannenkoeken!! Lekker!!! Zalig loopje gedaan zeg!

 9. Stofke says:

  Da zweet op die fietsen, laat ons zeggen…den alcool eruit zweten :-)

 10. Spencerwoman says:

  ‘t Was leuk om voor pannenkoekskes te lopen.
  Kom je zaterdag niet naar de Kastelenloop in Izegem (1/2 marathon). Cannicrosser Etienne zit in de organisatie. Er zijn heel mooie prijzen (jammergenoeg vooral voor de vrouwen:-)) te winnen.
  Katrien, Sandra Cauwels, Roadrunnerke en nog enkele bloggers zullen er ook zijn (en ikke ook).

 11. […] maand geleden deed ik na de Pannekoekenloop in Zulte nog een fittest nadat ik reeds 20 kilometer gelopen had (en een pint of 3 gedronken had), niet echt […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.