Weekje trailen in de Ardennen (15/10 – 19/10)

Ik ben spaarzaam met m’n verlof omgesprongen dit jaar waardoor ik nog wat dagen ‘over’ had. Ideaal dus om eens een paar ‘snipperdagen’ te pakken en er nog eens op uit te trekken naar de Luxemburgse Ardennen…

De achilles is wel nog niet helemaal tip top en ik ben nog maar pas 2 weken terug aan het lopen (vorige week liep ik 3x10k en de eerste week liep ik 3x5k). Ondanks deze matige aantallen kan ik het toch niet laten om er toch maar een loopvakantie van te maken….

De prachtige natuur in de Ardennen nodigt echt uit tot lopen en op 5 dagen tijd loop ik ondanks m’n kleine trainingsbasis zowaar 78 kilometer bij elkaar (weliswaar onderbroken door vele foto-pauzes, de loopsnelheid is van ondergeschikt belang, genieten van de natuur staat voorop)

Geniet mee van enkele impressies (Klik op een foto en gebruik dan de pijltjestoetsen voor doorheen de foto’s te kunnen scrollen in een groter formaat):

(Klik op een foto en gebruik dan de pijltjestoetsen voor doorheen de foto’s te kunnen scrollen in een groter formaat)

4 Responses to “Weekje trailen in de Ardennen (15/10 – 19/10)”

 1. julie says:

  zag er super uit! Mag ik daaruit besluiten dat de achillesproblemen achter de rug zijn? Blij voor jjou!

  • Peter says:

   het is nog niet zoals het zou moeten zijn, maar het is verbeterd. Kwestie van blijven m’n oefeningskes doen voor m’n pezen he :)

 2. David Ceulemans says:

  Prachtige foto’s :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.