Hardloop4daagse Dag 3, Etappe 4 (27/5)

Het begint toch wel te wegen de opeenvolgende dagen lopen, m’n hartslag in rust deze morgen was bijvoorbeeld 52, bijna 10 slagen meer dan normaal. Het zijn natuurlijk serieuze inspanningen om zo maar even te proberen om 100 kilometer te lopen in 4 dagen, maar allee we zijn over de helft nu, het einde van de tunnel is in zicht…

starten vanuit paardentrailer...

starten vanuit paardentrailer...

Deze morgen staat de inidividuele tijdsloop op het programma, om de 30 seconden mag er een loper starten vanuit een paardentrailer die dienst doet als starthokje. Ik mag van start gaan om 10u23.

en we zijn weg...

en we zijn weg...

We mogen een rondje lopen in het plaatselijke park, verschillende hellingkjes en volledig onverhard, ik geef echt wel het volle pond nu en slaag er zelfs in om even verkeerd te lopen bij een seingever die geen tekens doet… Maar allee, echt wel vol gegaan, ‘t zal afwachten worden of ik nog snel ga kunnen recupereren tegen de volgende wedstrijd.

Ik beëindig de 8,4 kilometer in 37:51 (13,2k/u) en word daarmee 27e op 60 deelnemers.

Straks om 16u30 staat reeds de volgende etappe op het programma, dan moeten we 19 kilometer overbruggen…

Wedstrijdverloop

Off-topic: Eurosongfestival

Gisteren was het natuurlijk ook weer het Eurosongfestival. Normaalgezien lig ik daar graag languit naar te kijken met een zakje chips en een fles cola, maar deze keer laat ik die attributen maar achterwege en beperk me tot af en toe eens aan m’n fles water te lurken.

Maar bon, blijkbaar heb ik dus een totaal andere muzikale smaak dan de meeste andere mensen, want mijn favoriet, Kaliopi uit Macedonië eindigde onderaan in het klassement op een 21e plaats. Ik had weliswaar niet verwacht dat een klein land als Macedonië het songfestival ging winnen, maar toch… wat een nummer! Ik ben fan!

Het zal Kaliopi een magere troost wezen, maar bij deze krijgen ze wat airspace op m’n blog. :)

4 Responses to “Hardloop4daagse Dag 3, Etappe 4 (27/5)”

 1. Aschwin says:

  Heb net je verslagen van de afgelopen dagen gelezen. Je gaat goed! En dat met dit weer. Goed je krachten verdelen. Volgend jaar hoop ik er ook bij te zijn!

 2. Iwan. says:

  Goed gelopen weer Peter !!
  Knappe prestatie.

  Welkom bij de HL4D Aschwin !!
  Leuk al die internationale aandacht ..

  Ik heb vandaag gevrijwilligd, ik stond op een punt om de lopers de weg te wijzen. Vervolgens de laatste loper gehaasd en op den duur iemand mat kramp geholpen. Het was weer een enerverende, leuke HL4D-dag. Morgen ga ik de laatste 100 km-dame naar de finish hazen. MOET lukken !!

  Gr. Iwan.

 3. Iwan. says:

  “Mat” is “met” haha.

 4. Gerald Monteyne says:

  nu moet je daar ook al vertrekken als een koerspaard? ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.